Wat wij doen

De openbare ruimte is van ons allemaal. We rijden er met de auto of met de fiets, we wandelen er, lopen er hard of varen er. Mensen moeten zich er veilig voelen en het oog wil natuurlijk ook wat.

Bureau Openbare Ruimte biedt een totaaloplossing in kennis en kunde voor de openbare ruimte. We erkennen de vele factoren en uitdagingen binnen onze expertise. ‘Meer met minder’, burgerparticipatie, regievoering en klimaatverandering zijn ontwikkelingen die van invloed zijn op het beheer van de openbare ruimte. Tegelijkertijd is het een trend om de openbare ruimte niet alleen als investering te zien, maar ook als iets wat waarde aan de leefomgeving toevoegt.

Of wij nu advies geven, interim management bieden of coaching on the job verzorgen, wij bewaken het proces én de kwaliteit. Wij maken het verschil door zowel te sturen, verbinden als te motiveren. Doelen behalen wij door in elk project te streven naar balans en synergie, met oog voor alle (soms tegenstrijdige) belangen. Openheid en vertrouwen zijn hierbij essentieel.

Bureau Openbare Ruimte is op maat betrokken, creëert draagvlak, houdt overzicht en biedt structuur. Wij ontzorgen niet omdat het moet, maar omdat we het willen.

Meer weten of gewoon eens kennismaken? Klik hier.